Ono kad mame, tate, bake i djedovi postanu kraljevi foto kabine!

..jer godine su samo broj, zar ne? Vaša zabava je poslovnog karaktera i na nju dolaze većinom pripadnici starije generacije. Hoće li oni zaviriti u našu kabinu? Naravno da hoće! U našoj foto kabini svi se osjećaju kao djeca. Štoviše, na kojem god događaju bili – ne može se procijeniti tko se više fotografira, odrasli ili djeca!

 

Mogu li poslati email nedjeljom? To pitanje, sigurni smo, u 21. stoljeću vam neće postaviti niti jedan pripadnik zlatne generacije koji je pokorio Photo Boothique kabinu. Naime, ovi mudraci toliko su napredovali da vremena u kojima online kolačiće poistovjećuju s ukusnim slasticama – ne samo da su stvar prošlosti, već i zvuče prahistorijski. Štoviše, oni su apsolutni kraljevi svake zabave jer upravo oni najbolje znaju da su godine samo broj.

Oni ne stare. Oni samo ostaju dulje mladi. Zbog njih, svakodnevno se prisjetimo koliko je važno zadržati duh mladosti. I baš zbog toga, oni su naši najdraži učitelji i najveseliji gosti.

…jer nema te zabave, domjenka, vjenčanja, ni rođendana na kojima baš njihov iskren osmijeh nije ukrao čitav show i postao najljepša uspomena.

Oni upale i ugase router i žive u uvjerenju da su tehnički genijalci. Oni otvaraju prozore na internetu bez straha od zime. I dalje, oni su naše najveće blago.

I baš zato, možda je nekome to samo pjesma, a nekome puka poslovica, ali kada upoznate ovu škvadru – godine su zbilja samo brojka. Baš zato, ne dajte da vas sustignu!