Festivalsko ludilo uz Photo Boothique

Približava se ljetno vrijeme, što ujedno znači i službeni početak festivalskog ludila! Uz pregršt dobre muzike, raznolike glazbene i gastronomske ponude diljem Lijepe naše – u zraku je i pregršt dobrih emocija! Onih istih koje uvijek kreću iz jednog grada! Njegovo ime je Varaždin! Najpoznatiji varaždinski brend poznatiji kao Špancir fest postao je i utočište omiljene nam foto kabine! Naime, već tradicionalno, Photo Boothique mjesec kolovoz provodi u ovom kraju! Kao odlična zabava za djecu i odrasle, uz mnoštvo zanimljiivih koncerata, edukativnih radionica i filmova pod vedrim nebom – fotografija iz varaždinske kućice Photo Boothique-a uvijek je točka na i!

A ima i hrvatska metropola odnosno Zagreb svog konja za utrku koji u tom ljetnom periodu godine uspješno spaja hranu i film! Na jednoj od najljepših zagrebačkih lokacija – kada brojni posjetitelji zaslade svoja nepca brojnim delicijama s Food film festivala i dok još ne skidaju sit osmijeh s lica – tu je uvijek naša neodoljiva kućica u kojoj se krije foto kabina! Kvalitetna fotografija, nezaboravan ugođaj i šarmantno uređenje – naša je misija!

I dok je većina populacije ljetni tip – kada se spomene Fuliranje, zimski san odlazi u povijest jer spavanje ne dolazi u obzir! Upravo u to hladno godišnje doba Zagreb doživi svoj festivalski vrhunac! Na već spomenutom Fuliranju, Photo Boothique je izgradio svojevrsni drugi dom! Naša tradicionalna pozicija u Tomićevoj šlag je na torti najboljeg europskog Adventa jer upravo u ovoj živopisnoj ulici danonoćno vlada dobra zabava, luda atmosfera i bogata ponuda!

Originalna i zabavna, točno takva je naša putujuća kabina koja se trudi biti prisutna na svim velikim događajima! Sve kako bi mnogobrojni posjetitelji još brojnijih festivala na taj način – osim s pričom o dobroj zabavi – kući odšetali i sa zanimljivom uspomenom, Photo Boothique fotografijom jer kada će priča o zabavi uvenuti, budite sigurni da naša fotografija neće!