Najromantičnije zaruke: Rekla je DA u foto kabin

Postoji li romantičniji čin u vašim životima od trenutka kada vaš voljeni klekne pred vas s prstenom u ruci, a da vi niste imale blage veze da to planira? Osjećaj se može mjeriti s onim kao da ste pali s Marsa. Taj ljubavlju opijen događaj samo je jedan od bezbroj dogodovština koje doživi naša draga foto kabina. Ljubav ne poznaje granice, a čini se ni mjesto ni vrijeme.

 

Upravo tom pretpostavkom, vodio se romantični Britanac Elliot kada je zakoračio u foto kabinu sa svojom voljenom Ronak. Naime, ideja o ovakvim zarukama krenula je kada je u svom novčaniku pronašao staru fotografiju iz fakultetskih dana u kojoj su Ronak i Elliot u foto kabini razmjenili prvi poljubac. Nakon što je njegova voljena Ronak isplakala more suza, napokon je rekla – DA!

 

No, nisu ovi golupčići jedini! Odlazak u trgovački centar za Molly ostat će u pamćenju čitavog života! Njezin partner Kevin odlučio je blagdanski shopping obojati dodatnom čarolijom i upravo u foto kabini izvaditi prsten! Njezina reakcija obišla je svijet jer nema tih holivudskih scenarija ni dobrih glumaca koji mogu pokazati pravu emociju najiskrenije ljubavi!

 

S druge strane planeta, Becky i Matt su krenuli na romantični vikend u Manchesteru. Nakon zaruka u staroj foto kabini, vikend se pretvorio u Romantichester. Upoznali su se na internetu, zaručili u foto kabini – a vjenčanje će, sigurni smo ući u povijest!

No, šarolik je niz događaja koje doživi naša foto kabina! Jedan od njih je i objava pridošlice u obitelji! U ovom slučaju, plakao je muž od sreće, a ne žena! Jessica, inače fotografkinja odlučila je sa svojim suprugom podijeliti najljepšu vijest upravo u foto kabini! Njihova sreća i radost se nije mogla opisati riječima, već najbolje fotografijom!

Ako i vi imate sličnu priču koju želite podjeliti s nama, jedva je čekamo čuti! Kreativnost je ono što se cijeni, a emocije koje izaziva foto kabina – pogotovo prilikom tako važnih objava – savršeno se nadopunjuju!

 

Ukoliko ste već neko vrijeme mozgali kako zaprositi svoju dragu ili dragog, nakon ovih prijedloga zbilja nemate opravdanje.

 

Budite sigurni u jedno – Photo Boothique kabina vas željno iščekuje!