360 Video Booth

Inovativan, zabavan i nezaboravan! Upoznajte naš najnoviji uređaj – 360 video booth koji stiže izravno na vaš pametni telefon kao najbolji podsjetnik da uspomene doista žive vječno!  Savršen za razne prigode, od vjenčanja preko korporativnog eventa pa sve do nezaboravnog rođendana. Sve što trebate je “zakoračiti na platformu” sami ili u društvu i na vaš e-mail i mobitel stiže fantastičan video uradak s brandingom koji Vi odaberete, koji ćete jedva čekati podijeliti sa cijelim svijetom, savršen za “story”.

Magic mirror photo booth

Magic mirror predstavlja korak više u tehnologiji ponudom raznovrsnih animacija, dodavanja emotikona i potpisa na samu fotografiju preko touch screen ekrana. Magično ogledalo svojim će se jedinstvenim elegantnim izgledom poput kameleona savršeno uklopiti na vaše vjenčanje.

Beauty mirror photo booth

Otvoreni tip photo bootha koji se ističe svojim “stylish” izgledom. Njegova rasvjeta vašim će očima dati poseban sjaj.

ORIGINAL photo booth

Naš prvi model, neodoljiv i impresivan uređaj koji budi nostalgiju i jednostavno ima ono nešto. U našoj klasičnoj zatvorenoj foto kabini, iza zavjesa, vaši gosti moći će opušteno pozirati.

Classic open air photo booth

Open air photo booth dovući će u kadar i desetak veselih lica vaših gostiju. Ovaj model posjeduje bočni ekran na kojem se prikazuju fotke netom uslikane što će zabavljati goste dok čekaju red za fotkanje. 

Petite photo booth

Kako mu i ime govori – malen je, zauzima izuzetno malo mjesta i umjesto velikih rekvizita, nudi njihove digitalne inačice. Digitalno najnapredniji booth donosi mogućnosti izrade gifova i boomeranga, kao i najelegantnije filtere koji dodaju dašak čarolije na fotografije. Ne nudi ispis fotografija već djeljenje na email i društvene mreže. Idealan za djevojačke i manja privatna okupljanja jer ga možete koristiti bez naše asistencije ili kao dodatak uz najam nekog drugog modela photo bootha.

Neograničen broj fotografija

Fotografije su isprintane nakon nekoliko sekundi, a profesionalno i simpatično osoblje brine da svatko dobije fotku.

Rekviziti za super fotke

Razni rekviziti uvijek su dobro došli i sigurno će Vas dodatno ohrabriti za poziranje.

personalizacija

Photo booth uslugu prilagodit ćemo Vašem eventu. Dizajn fotografija, branding photo booth uređaja, personalizirani / brandirani photo wall, tematski rekviziti...

USB sa svim fotkama

Sav materijal, bez obzira na broj fotografija, dobit ćete u digitalnom obliku u visokoj rezoluciji.

SHARE NA DRUŠTVENE MREŽE

Fotke možete odmah poslati na e-mail ili podijeliti na društvenim mrežama i pokazati kako se zabavljate.

ZABAVA ZA SVE

Poklonite svojim gostima zabavu i uspomenu koja će ih uvijek rado podsjetiti na vaš event.

Što kažu gosti na Photo Boothique?