AUDIO GUEST BOOK

Što je to Audio Guest Book? Jako fora retro telefon koji stvara uspomene, suvremena varijanta klasične knjige gostiju koju možete imati na svom vjenčanju uz najam photo bootha. Umjesto pisanja poruka, gosti ostavljaju zvučne poruke. Ovaj uređaj pruža jedinstvenu dimenziju vjenčanju koja ga čini iznimno posebnim.

Pročitajte više »

Pet razloga za photo booth

Pet razloga za photo booth Organizacija vlastitog vjenčanja nije nimalo lak posao, a zapravo samo želite da se gosti dobro provedu i dugo pamte vaš veliki dan. Photo Boothique osigurava vam upravo to.   Photo Boothique prva je hrvatska tvrtka specijalizirana za iznajmljivanje fotokabina. Zahvaljujući

Pročitajte više »

Festivalsko ludilo uz Photo Boothique

Festivalsko ludilo uz Photo Boothique Približava se ljetno vrijeme, što ujedno znači i službeni početak festivalskog ludila! Uz pregršt dobre muzike, raznolike glazbene i gastronomske ponude diljem Lijepe naše – u zraku je i pregršt dobrih emocija! Onih istih koje uvijek kreću iz jednog grada!

Pročitajte više »

Kako na vjenčanju zabaviti najmlađe goste?

Kako na vjenčanju zabaviti najmlađe goste? Zamišljate svoj dan iz snova. Vidite sebe u najljepšem izdanju, svog budućeg supruga ili suprugu, najbliže prijatelje, rodbinu i obitelj. No, tu je još dvadesetak malenih ljudi koji ne prestaju vrištati i trčati po plesnom podiju bacajući sve što

Pročitajte više »

Zašto poznati luduju za foto kabinom?

Zašto poznati luduju za foto kabinom? U današnje su vrijeme rijetka vjenčanja koja u sklopu svoje raskošne ponude ne nude foto kabinu. Uzevši u obzir koliko vrhunske zabave i smiješnih anegdota ta slatka mala kabina pruža, stvarno ne postoji opravdan razlog štedjeti na takvom veselju.

Pročitajte više »