MUŠKARCI I ŽENE SU NAPOKON SLOŽNI: Razotkrivamo najbolje poze s vjenčanja

Dođe tako tako dan iz snova kada se mladenka najviše veseli fotografijama koje će gledati cijeli život, no uvijek postoji ta neka prepreka. U većini slučajeva ona se odaziva na ime mladoženja. Kakav bi to mladoženja bio ukoliko mu se ne diže kosa na glavi od poziranja. No, ono ne znači nužno tupi pogled u daljinu i umjetan osmijeh.

 

Zapravo, ne postoji niti jedan opravdan razlog zašto bi taj tzv. foto-session djelovao ukočeno i dosadno. Bio on održan prije ili poslije vjenčanja, ima samo jedan cilj – prikazati mladence u najljepšem svjetlu jer htjeli vi to ili ne – tu fotografiju čuvat ćete cijeli život.

 

Vremena u kojima mladenci grle stablo debelo su iza nas jer u 21. stoljeću mladenci su opušteni, nasmijani i njihove fotografije uistinu prenose emociju. Čak i ono slavno “fotošopiranje” je srećom ostalo u ropotarnici povijesti…

Savjeta je nebrojeno, stoga ćemo izdvojiti samo nekoliko! Ukoliko još uvijek mislite da je brojka od 6000 fotografija na vašem vjenčanju nužna, u krivu ste. Kako u životu, tako i ovdje, kvaliteta uvijek šije kvanitetu.

 

Za početak, položite ruku na bok. Da, znamo. Totalni klišej ali kada vidite svoju fotografiju bit će vam jasno zašto smo to rekli jer ta poza ženu čini ljepšom i mršavijom. Još ukoliko jednu nogu stavite ispred druge, rekli bi neki – na konju ste!

Odaberite svoj kut. Čak i ako vam je fotograf uži član obitelji, nemojte bit tako sigurni ukoliko mislite da fotografiranje iz ptičje perspektive znači da ćete u finalu biti viši i izazovniji.

 

Odaberite najbolje svjetlo! Tople i prigušene boje najviše komplimentiraju vašem licu. I ono najvažnije, upoznajte svoj profil. Svi mi imamo bolju stranu lica, bila ona desna ili lijeva, kranje je vrijeme da ju upoznate!  Isto tako, podignite čeljust, samim time izbjeći ćete toliko omraženi podbradak.

 

Pripazite na struk i noge. Pogotovo ukoliko sjedite. Baš zato izdvajamo vam nekoliko poza koje su nas doslovno oborile s nogu!

No, što ako ipak sve pođe po zlu? Pogledajte sljedeće primjere i uvjerite se sami kako izgledaju fotografije vjenčanja kojima se mladenka teško mogla ikome pohvaliti…

I da, ponavljanje je majka znanja i nema ništa loše u tome da neko vrijeme provedete pred ogledalom i sami se uvjerite u kojoj pozi izgledate najbolje!

 

Ne zaboravite, to mora biti samo vaš dan u kojem ćete zasjati pa neka tako izgledaju i vaše fotografije!

Izvor: pinterest.com; lifebuzz.com