Kako na vjenčanju zabaviti najmlađe goste?

Zamišljate svoj dan iz snova. Vidite sebe u najljepšem izdanju, svog budućeg supruga ili suprugu, najbliže prijatelje, rodbinu i obitelj. No, tu je još dvadesetak malenih ljudi koji ne prestaju vrištati i trčati po plesnom podiju bacajući sve što im dođe pod ruku po sebi i vama! I da, znamo da volite svoju obitelj i rođake, no na jedan ste dan poželjeli mir i sklad. Bez brige, i za to imamo rješenje! Evo pet nevjerojatno dobrih savjeta kako vaše najmlađe goste učiniti sretnima, smirenima i u grupi jer ne kaže se uzalud – sretna djeca znače i sretan par!

1. Photo boothique kabina

Kao prvo i osnovno, nema boljeg načina nego iznajmiti Photo boothique foto kabinu! Kao najbolji prijatelj svake zabave, naša kabina pokrenut će nezaboravan dječji party! S luckastim rekvizitima i pozadinom po želji, vaši malci neće se moći prestati smijati. A osmijeh je ono što čini svaku uspomenu, zar ne?

2. Kutak za igranje

Druga opcija je organizacija kutka za igranje! S pripadajućim klaunom, crtaćim priborom, ugostite Mickey Mouse-a, Batmana ili Snjeguljicu. Ispunite stol bojankama i mirni ste do kraja večeri.

 

Možete se i prilagoditi određenoj temi pa tako napraviti i sportski kutak. Sve kako vaši klinci se ne bi dosađivali – sve to naravno pod vodstvom animatorice. Ukoliko će na vašoj zabavi biti priličan broj tinejdžera, napravite im njihov tinejdžerski kafić s bezalkoholnim koktelima s obzirom na to da crtanje nije više njihov đir!

3. Luda dječja zabava

Za vjenčanja na otvorenom, nema bolje opcije od popularne pinate! Ta meksička zabava veseli klince diljem svijeta, pa će tako zasigurno i vaše klince veseliti udaranje u tu magičnu igračku punu iznenađenja! Isto tako, dobra ideja su i šatori! U njima možete organizirati i kulinarski kutak na kojem će mlada škvadra izrađivati popularne muffine ili kolače. Naravno, pod nadzorom osobe koja zna s muffinima i djecom.

4. Pričam ti priču…

U doba elektronskih igara i zastrašujućih čudovišta ima li mjesta za Crvenkapicu, Snjeguljicu, Pepeljugu, Pinokia, dvorce, princeze i čarobne štapiće? Naravno da ima. Dovedite tetu pričalicu na vjenčanje i neka klinci uživaju u svijetu mašte! Kao poseban šlag na tortu, neka teta animatorica crta magične likove po njihovim licima.

5. Slatki grijeh

I dok svim gostima poklanjate svoju sliku, magnet ili svijeću – svojim najmlađim gostima osigurajte šećerni poklon. Po želji, zdraviji. Dovoljan je jedan kolačić koji će ponijeti doma – da vas zauvijek pamte!

Djeca možda znaju biti glasna , ali imaju ono nešto što smo mi odavno izgubili. Dok žurimo odrasti, često zaboravimo da je zapravo – najljepše biti dijete!
Izvor: Pinterest.com