Zašto poznati luduju za foto kabinom?

U današnje su vrijeme rijetka vjenčanja koja u sklopu svoje raskošne ponude ne nude foto kabinu. Uzevši u obzir koliko vrhunske zabave i smiješnih anegdota ta slatka mala kabina pruža, stvarno ne postoji opravdan razlog štedjeti na takvom veselju. Jednostavno, foto kabina će uvijek izazvati veću emociju i bolju pozu nego klasičan selfie. Toga je svjesna i svjetska krema showbizza koja svoje privatne zabave doslovno više ne organizira bez photo booth-a!

 

Organizirate svom voljenom dečku party na jahti? Ne brinite, foto kabina može i ploviti. Uz hektolitre šampanjca, nezaboravan vatromet i najluđe poze – upravo je tako izgledala zabava u režiji Khloe Kardashian.

A ovako to izgleda kada mlađahna country superzvijezda Taylor Swift slavi rođenje prijateljeva djeteta. Popularni baby shower uz foto kabinu prima sasvim drugu dimenziju!

Možda su Jennifer Aniston i Justin Theroux zabranili mobitele na svom tajnom vjenčanju, ali skrivena foto kabina u njihovu dvorištu najviše je razveselila Courtney Cox i Ellen DeGeneres. Fotografije nažalost još uvijek nisu isplivale u javnost, no zato ova slika sa Zlatnih globusa itekako je!

Baš kao i bračni par Theroux, i obitelj West Kardashian na najvažniji dan u životu zamolila je sve uzvanike za gašenje mobilnih aparata. Ipak, fotografije iz njihova booth-a obišle su svijet! Nismo posve sigurni, ali mislimo da je ovo posljednji zabilježen Kanyeov smijeh!

Da nema slike do photo booth slike – mantra je koju Kim vrlo rado prakticira! Naime, njezine zabave rijetko prolaze bez dvije stvari – kreme svjetskog showbizza i foto kabine! Božićne zabave, vjenčanja, proslava diplome, sve to nije prošlo bez foto kabine!
Da Amy Schumer itekako zna partijati, dokazala je organiziravši privatnu zabavu uoči lansiranja svojeg novog projekta. Naravno, zabava nije prošla bez omiljenog photo bootha!
Iako za to nemamo dokaze, šuška se da je legendarni Robert Downey Junior svojoj voljenoj supruzi za rođendanski party poklonio foto kabinu! I dok je romantična zabava na kalifornijskim obroncima bila obavijena velom tajne, evo djelić atmosfere s popularnih People’s Choice Awards iz 2013. godine na kojima Jennifer Lawrence nije izlazila iz bootha!
A ovo se zove povijest! Proslava 21. rođendana frontmena najpopularnijeg boy benda na svijetu, također je zaslužila booth uspomenu! Što čekate?
Izvor: Pinterest.com, Instagram.com