Photo Booth na vjenčanjima

Želite sa svog vjenčanja imati nešto više od tri CD-a s tisuću verzija sepia/crno-bijelo/jači kontrast, skakanja vas i kumova i ukočenih mimika vaših gostiju? Želite da vaš najvažniji dan u životu bude ujedno i najzabavniji, najbajkovitiji, najposebniji i da se još dugo pamti? Pružite svojim gostima dodatnu zabavu i uspomene koje će ponijeti kući i čuvati godinama. Stvorite drugačije zahvalnice, saznajte sve komentare svojih gostiju u posebnom guest book-u i priuštite svima zabavu i osmijeh.

Provjeri vjenčanja

Photo Boothique, kojeg smo koristili za svoj svadbeni tulum na Pagu, napravio je odličnu atmosferu, izvukao je maštovitost i onu bezbrižnu, dječju radost među ljudima, a nama omogućio neprocjenjive fotografije koje smo mogli gledati već sljedeće jutro.

Ivana & Antonio

Kabina kao gost na maturalnoj večeri

Sačuvajte uspomene na divne trenutke sa školskim prijateljima i zahvaljujući foto kabini nikada ne zaboravite njihove osmijehe. Smislite i grupnu pozu ili grimasu i budite posebni. Pripremit ćemo vam i originalni godišnjak gdje možete zalijepiti kopije svojih fotki uz komentare o svojim srednjoškolskim danima. Godišnjak ostaje u posjedu škole i recite profesorima da ga svakako ponesu na proslave godišnjica mature. Smijeh do suza zagarantiran.

Za maturalnu večer

Bila je super ideja uzeti Photo Boothique jer su se ljudi zabavili, smijali, blesirali i još k tome to zabilježili i ponijeli doma...odlično!

Mia

Zabavna strana poslovnog domjenka

Pokažite svima kako je vaše poslovanje više od samog posla. Personalizirajte fotografije uz logo poduzeća, slogan, kontakte ili istaknute proizvode i usluge. Promovirajte se preko društvenih mreža jer sve fotografije možete iz kabine uploadati ili poslati na e-mail adresu. Neka se svi na vašem poslovnom domjenku zabave i stvore super uspomene.

Poslovna prigoda

Izuzetno sam zadovoljna s uslugom i zaposlenicima Photo Boothiquea. Naš event učinili ste još zabavnijim, gosti su se fotografirali u velikom broju i bili oduševljeni što imaju priliku kući odnijeti malu uspomenu na event. Oduševio me veliki izbor dimenzija i mogućnosti personalizacije fotografije i kabine, ali i osoblje koje je bilo brzo, izuzetno diskretno i odlično se ukopilo u event. Veselim se jednoj od sljedećih suradnji.

Ana Samaržija, Voditeljica oglašavanja I promocije, Citroën Hrvatska

c

Želite Photo Booth na svom događanju?

Javite nam se s povjerenjem i od svoje zabave učinite nešto potpuno novo.

DOGOVORITE TERMIN

b

Zanima vas cijena i imate pitanja?

Ispunite našu formu i bez obveze saznajte sve informacije prije narudžbe.

SAZNAJTE VIŠE