Zašto je petite booth must have svih rođendana i djevojačkih zabava?

Što je petite booth?

Kako mu i ime govori – malen je, zauzima izuzetno malo mjesta i umjesto velikih rekvizita, nudi njihove digitalne inačice. Digitalno najnapredniji booth donosi mogućnosti izrade gifova i boomeranga, kao i najelegantnije filtere koji dodaju dašak čarolije na fotografije. Ne nudi ispis fotografija na događanju već dijeljenje na email i društvene mreže. 

To je naš bestseller za djevojačke, rođendane i manja privatna okupljanja jer petite booth možete koristiti bez naše asistencije. 

Petite će na ekranu ponuditi fotku, gif, boomerang ili video. Imat ćete na izbor razne digitalne rekvizite i filtere.

Nakon proslave dobit ćete predivnu kutiju uspomena sa vašim isprintanim fotografijama, usb sa svim fotkama, video i gif uradcima te pokoji poklončić. U međuvremenu ćete dobiti i link na online galeriju (zaštićenu šifrom) sa svim usnimljenim materijalima koju ćete jednostavno podijeliti sa svim gostima.

Predivna pozadina 

Petite booth dolazi sa predivnom pozadinom koja će se sigurno divno uklopiti u temu vaše proslave i biti savršena kulisa za fotke. Dimenzije pozadine su 230x230cm. Zavirite u galeriju na našoj web stranici i u našoj bogatoj kolekciji pogledajte koja bi vam najviše odgovarala.

Zabava za goste

Petite booth bit će dodatna zabava za goste te će ih animirati cijeli dan, a za korištenje vam neće biti potrebna naša asistencija. Petite nudi fantastične digitalne rekvizite ovisno o temi, izradu fotografija, boomeranga, gifova i videa sa raznim efektima, a sve će moći odmah poslati na email ili podijeliti na društvenim mrežama.

Uspomena zauvijek

Nakon proslave dobit ćete izrađene fotografije u kutiji uspomena. Sve fotografije, gifove i videe, moći ćete gledati i u online galeriji (zaštićeno šifrom)  koju ćete lako moći podijeliti sa prijateljima. U online privatnoj galeriji možete podijeliti fotke na društvene mreže, poslati na email ili download-ati.

Kako rezervirati petite booth?

Jednostavno nam se javite sa datumom i mjestom vaše proslave. Odaberemo temu po kojoj ćemo napraviti prijedlog okvira za fotke i video te prilagoditi digitalne rekvizite, a vi odaberete jednu od naših pozadina. 

Uključeno u cijenu:

  • korištenje petite bootha cijeli dan, i noć 🙂
  • transport/montaža/demontaža (za događanja van Zagreba transport se dodatno naplaćuje)
  • personalizacija fotki, gifova i videa
  • profesionalna pozadina
  • poklon kutija sa printom fotografija
  • usb sa svim materijalima
  • online galerija
  • digitalni rekviziti

Cijena za jednodnevni najam: 1000kn

 

Mi držimo da sve treba slaviti i svakako dokumentirati. Poklonite sebi i svojim gostima zabavu i uspomenu za cijeli život.