Savjet stručnjaka i trendsetera: Iznajmite photo booth za svoje vjenčanje, rođendan, event!

I da, ovaj trend pokorio je svijet u trenu. No, trendovi su “vrući” u pojedinim trenutcima s razlogom! Zar ne? Ipak, onaj mali sumnjivac u vama i dalje čuči i sigurno se pita što će mi ta kabina pored fotografa? Odgovor je zapravo vrlo jednostavan! Njegov zadatak je uhvatiti najvažnije trenutke vašeg događanja, a zadatak booth-a je sve ostalo!

 

Bez obzira radi li se o vjenčanju, rođendanu, poslovnom eventu, djevojačkoj, momačkoj ili zatvorenoj zabavi, važno nam je imati fotografije koje će nas na to i podsjećati.

 

Nakon što vas vaši gost zatrpaju poklonima, poklonite i vi njima zabavu! Uz foto kabinu, zabava je zagarantirana! Baka će probuditi dijete u sebi, kolegica s posla će otkriti zavodnicu koju niste poznavali, vaš najbolji prijatelj će pokazati grimase za koje niste znali ni da postoje! Sve to, imat ćete crno na bijelo! Na fotografiji!

 

Kažu smijeh je najbolji lijek, a stiskavac u kabini ispunjen osmijesima i rekvizitima nešto je što se ne zaboravlja samo tako!

 

Tko smo mi? Vaš Photo Boothique!

 

Što radimo? Osiguravamo nezaboravnu zabavu praćenu fotografijama visoke kvalitete!

 

Kada? Bilo kada! Obratite nam se u bilo kojem trenutku, naše ljubazno osoblje pobrinut će se da vaše fotografiranje prođe glatko!

 

Gdje? Gdje god želite! Mi dolazimo k vama! Bilo da se radi o vjenčanju, rođendanu, sportskom događanju, školskoj zabavi, djevojačkoj ili momačkoj večeri, poslovnoj večeri…

 

Zašto? Želimo vašu zabavu učiniti nezaboravnom!

 

Pogledajte drugu stranu zabave i poklonite svojim gostima uspomene. Stvari se zaborave, ali sjećanja su ono što traje zauvijek!