Pet razloga za photo booth

Organizacija vlastitog vjenčanja nije nimalo lak posao, a zapravo samo želite da se gosti dobro provedu i dugo pamte vaš veliki dan. Photo Boothique osigurava vam upravo to.

 

Photo Boothique prva je hrvatska tvrtka specijalizirana za iznajmljivanje fotokabina. Zahvaljujući vještom spoju tehnologije i kreativnosti odmah imate izrađene nevjerojatne fotografije i trajnu uspomenu. Photo Boothique nije uređaj nego osjećaj, odnosno uređaj koji zabilježava sreću. iza njih je šest godina iskustva, tisuće uspješno odrađenih vjenčanja i nekoliko stotina tisuća nasmijanih lica na fotografijama. Postoji mono razloga zašto odabrati photo booth a mi vam donosimo najvažnije.

 

1. Zabava za sve uzraste 

Neka se fotograf bavi vama, a Photo Boothu dopustite da uhvati sretna lica vaših gostiju. Pružite svojim gostima dodatnu aktivnost na vjenčanju te zabavu uz predivne uspomene koje će ponijeti kući i čuvati godinama.

2. Nostalgija i instant-print 

Kada ste posljednji put razvijali fotografije? Gosti će u trenutku imati old school fotku koju mogu staviti u novčanik ili na hladnjak, a oni nestrpljivi ljubitelji društvenih mreža odmah će moći pokazati svima gdje je najbolji tulum u gradu.

3.Personalizirane zahvalnice

Čuvate li fotografije zahvalnice s tuđih vjenčanja? A što ako ste na toj zahvalnici i vi, a usto uobličeni u funkcionalni bookmark ili stalak?

4. Knjiga gostiju

Hostesa će se pobrinuti da svi gosti dobiju isprintani primjerak fotografije, a jednu će fotku zalijepiti u “guest book” pokraj koje će vam gosti napisati najljepše želje i svoje dojmove, a vi ćete je iste večeri moći listati.

5. Rekviziti 

Naočale, šeširi, velike usne, oblačići s tekstom… Rekviziti su tu da izvuku ono najluđe iz vaših gostiju, a ponekad je za to dovoljan samo jedan lažni brk.