Želite da vaše vjenčanje svima ostane u zabavnom sjećanju?

Vaš fotograf će se baviti Vama, a mi smo tu da zabilježimo sretna lica svih Vaših gostiju! Na vama je da pustite mašti na volju i krenete se zabavljati. Gosti će u trenutku imati old school fotku za novčanik ili hladnjak, a oni nestrpljivi social media geekovi će odmah moći pokazati svima gdje je najbolji tulum u gradu. Nakon što vas vaši gosti zatrpaju poklonima, poklonite i vi njima zabavu! Na vašem vjenčanju će biti i puno pripadnika starije generacije. Hoće li oni zaviriti u našu kabinu? Naravno da hoće! U našoj foto kabini svi se osjećaju kao djeca.

Želite da se vaše vjenčanje još dugo pamti? Pružite vašim gostima dodatnu zabavu i uspomene koje će ponijeti kući i čuvati godinama. Photo booth savršen je dodatak i wow faktor Vašeg posebnog dana.

GUEST BOOK / KNJIGA GOSTIJU

Guest book izvrstan je dodatak našoj usluzi. Vaši gosti imat će priliku svoje izrađene fotografije zalijepiti u guest book te vam pored njih napisati najljepše želje. Dizajn korica napravit ćemo po uzoru na vaše pozivnice i želje kako bi sve pratilo vizualni identitet vašeg vjenčanja, a sve će biti spremno i prije nego što ispratite zadnje goste kući.

Guest book izvrstan je dodatak našoj usluzi. Vaši gosti imat će priliku svoje izrađene fotografije zalijepiti u guest book te vam pored njih napisati najljepše želje. Dizajn korica napravit ćemo po uzoru na vaše pozivnice i želje kako bi sve pratilo vizualni identitet vašeg vjenčanja, a sve će biti spremno i prije nego što ispratite zadnje goste kući.

a

Super rekviziti

Photo Boothique uvijek dolazi sa svojim zabavnim rekvizitima kako bi ohrabrio vaše goste da što opuštenije poziraju.

c

Slikajte se neograničeno

Naše simpatično osoblje će se pobrinuti da svaki gost dobije svoj primjerak fotografije.

b

Fotografije odmah gotove

Fotografije ćemo izraditi odmah na licu mjesta, a uspomena će ostati zauvijek.

Photo Booth je oduševio sve naše uzvanike, koji su se neumorno naslikavali i zabavljali ostavljajući nam smiješne i lijepe želje u knjigu gostiju. Naručili smo Photo Booth - nismo požalili - odlično smo se zabavili s našim gostima - Highlight večeri!! Hvala vam na svemu!!

Monika & Michael

Ovo je najbolji poklon ikad! Mislim, nije na kumi da se hvali, ali nije niti lako biti kum ;) Petra je divna i profesionalna, a kabina genijalna za bilo koje okruženje i svrhu. Preporučam svima (samo me sada strah za termine kada će meni opet trebati). Bravo! <3

Iva Šulentić

Jako smo sretni što smo imali photo booth na našem vjenčanju! Počevši od organizacije i dogovora koji su protekli bez imalo stresa i uz puno razumijevanja, a na dan vjenčanja tesko je izdvojiti tko je bio više oduševljen :-) Svi su se željeli slikati i više puta, a slikice se gledaju i danas, mjesecima nakon!
Hvala Photo Boothique što si upotpunio našu večer!

Ita & Nikola

Dragi i ja nismo htjeli klasične zahvalnice sa fotografijom koje bi realno samo naše bake i tetke držale na regalu. Photo Boothique nam je omogućio personalizirane zahvalnice sa našom fotografijom koje će se zasigurno čuvati. Jako smo zadovoljni uslugom, topla preporuka svim mladencima!

Marija i Tomislav

Svi su ludi za Photo Boothom :)

Osim što je ovo zabavan način snimanja fotografija, svaki gost si iz kabine fotke može poslati na svoj e-mail ili podijeliti na društvenim mrežama. Ovo je dokazano izvor zabave za sve uzraste. Svi naši uređaji (i zatvoreni i otvoreni) posjeduju i bočni ekran na kojem će se prikazivati slike netom slikane što će zabavljate goste dok čekaju svoj red za slikanje.

Roditelji, rodbina i prijatelji, u foto kabini će se ponovno osjećati kao djeca, nabaciti na sebe ponešto od rekvizita i veselo pozirati

c

Želite Photo Booth na svom događanju?

Javite nam se s povjerenjem i od svoje zabave učinite nešto potpuno novo.

Dogovori termin

b

Zanima vas cijena i imate pitanja?

Ispunite našu formu i bez obveze saznajte sve informacije prije narudžbe.

Saznaj informacije

Kako to izgleda iza kamere?