Iskoristite potpuno drugačiji i inovativan način promocije!

 • Prilagodba eventu

  Kabinu možete iznajmiti i bez kabinskog dijela te je u tom slučaju pozadina samo mjesto održavanja eventa.
 • Društvene mreže

  Fotografija je isprintana već nakon nekoliko sekundi , a u međuvremenu posjetitelji vašeg eventa fotografije mogu uploadati na mrežu ili poslati na email.
 • Brendirani rekviziti

  Stvorite fotografije visoke kvalitete uz personalizirani izgled fotografija i dizajn kabine, bezbroj zabavnih rekvizita koji po potrebi mogu biti i brendirani.

Bezvremenska uspomena za sve prigode

Ovakav detalj vašu će promociju razgranat usmeno i materijalno što je zapravo bezvremenski jer fotografija u ruci - uspomena je koja živi vječno. Čak i ako je vaš poslovni događaj namijenjen velikom broju ljudi, ne brinite. U foto kabinu će svi stići zaviriti. Naša posebnost je također green screen opcija putem koje vi sami krojite izgled finalnog produkta i nudite nešto potpuno novo.

Fotografijama iz Photo Booth-a svoje poslovanje predstavljate na posve inovativan i drugačiji način. Sve počinje dobrim konceptom, međutim detalji su itekako bitni. A ono što je najbitnije, vaš proračun ne mora biti milijunski kako bi se vaš događaj istaknuo u moru istih.

a

Više od tri sata zabavnih fotki

Iskoristite zabavne rekvizite i predstavite zabavnu stranu svog poslovanja.

c

Slike su odmah gotove

Svim svojim gostima poklonite super fotografiju s informacijama o svom poslovanju.

b

Personalizirana knjiga gostiju

Stvorite odličnu uspomenu na razvoj i zabavne dane svog poslovanja. Uživajte u Photo Booth-u

 • Vanjski ekran

  Photo booth posjeduje i vanjski ekran na kojem se također može prikazivati što god poželite. Ukoliko želite fotografije s cijelom figurom, i to je moguće.
 • Dolazimo k vama

  Pridajemo veliku pažnju najmanjim detaljima, a isto tako putujemo i dolazimo u vaš kraj i zavičaj kako bi Vašu prigodu i event napravili posebnim događajem.
 • Predstavite poslovanje

  Ne dopustite da se manjak sadržaja odrazi na vaše poslovanje koje zaslužuje biti predstavljeno u najboljem svijetlu. Uz foto kabinu to je jasna stvar!

Kvalitetno pripremljen event osnažuje poziciju i prepoznatljivost na tržištu

Osim što je zabavan za sve uzraste, Photo Boothique je i izvrstan marketinški alat. Mogućnosti su beskrajne, a na Vama je da odaberete svoj put do stvaranja iskustva novih iskustva.

Photo Boothique je bio stvarno ugodno iznenađenje. Na događaju kojem je nazočilo 300 osoba foto kabina izazvala je velik interes. Nije bilo sudionika koji se nije slikao sam, s prijateljima, ozbiljan, neozbiljan, maskiran… Nešto što smo planirali da bude dodatni sadržaj pokazalo se kao atrakcija događanja.

Asja Prpić, Voditelj korporativnih komunikacija, Medika d.o.o.

Izuzetno sam zadovoljna s uslugom i zaposlenicima Photo Boothiquea. Naš event učinili ste još zabavnijim, gosti su se fotografirali u velikom broju i bili oduševljeni što imaju priliku kući odnijeti malu uspomenu na event. Oduševio me veliki izbor dimenzija i mogućnosti personalizacije fotografije i kabine, ali i osoblje koje je bilo brzo, izuzetno diskretno i odlično se ukopilo u event. Veselim se jednoj od sljedećih suradnji.

Ana Samaržija, Voditeljica oglašavanja I promocije, Citroën Hrvatska

Prednosti Photo Booth-a na vašem događanju

Osim snimanja fotografija, posjetitelji unutar kabine mogu sve poslati iz kabine na svoju e-mail adresu te na taj način klijent proširuje bazu podataka o svojim postojećim i potencijalnim potrošačima. Isto tako, posjetitelji mogu automatski uploadati fotografije na Facebook, Twitter ili neku drugu društvenu mrežu što je izvrsno za promociju nekog korporativnog događaja.

Svim svojim gostima omogućite drugačiji oblik poslovnog domjenka. Neka svi vaše poslovanje povezuju s dobro zabavom i kreativnim rješenjima i idejama. Stvorite vrijedne uspomene suradnje s ljudima koji vas okružuju.

c

Želite Photo Booth na svom događanju?

Javite nam se s povjerenjem i od svoje zabave učinite nešto potpuno novo.

Dogovori termin

b

Zanima vas cijena i imate pitanja?

Ispunite našu formu i bez obveze saznajte sve informacije prije narudžbe.

Saznaj informacije

Provjerite galeriju i saznajte zašto Photo Booth treba biti dio vašeg poslovnog domjenka